Is het mogelijk om je leven voorgoed te veranderen?

Je leven veranderen is volgens Bob Proctor zeker mogelijk. Zijn leven lang heeft hij onderzoek gedaan naar de “Law of Attraction”

Op 27-jarige leeftijd had hij een inkomen van 4.000 dollar, dit was terug in de jaren 60, maar hij had voor 6.000 dollar schulden.
Zelfs als hij zijn inkomen op dat moment volledig zou gebruiken om zijn schulden af te betalen zou dat 18 maanden geduurd hebben.
Er gebeurde iets heel anders, hij kreeg het boek “Think and Grow Rich” van een vriend. Zijn vriend vertelde ook dat als Bob zijn leven wilde veranderen, hij de instructies van die vriend moest opvolgen.

Geloof

Bob geloofde er niet in maar besloot toch de instructies op te volgen van zijn vriend en elke dag “Think and Grow Rich” te bestuderen.
In korte tijd groeide zijn inkomen van 4.000 dollar naar 175.000 dollar. 5 jaar later verdiende hij meer dan 1 miljoen dollar per jaar.
Dit was nog steeds in de jaren 60, in die tijd verdiende de gemiddelde amerikaan rond de 6.000 dollar.

Allemaal in beweging gebracht door het lezen van “Think and Grow Rich” en het opvolgen van de instructies van zijn vriend.

Tot op vandaag, ruim 47 jaar later, leest Bob nog elke dag in dat boek. Ik kan je aanbevelen het boek aan te schaffen en te bestuderen.

Seminar

Eenmaal per jaar organiseert Bob een 3-daags seminar om mensen te leren hoe ze hun gedachten kunnen veranderen. En daarmee hun leven en inkomen voorgoed veranderen. In oktober kun je weer deelnemen aan dit seminar, niet meer live in de zaal. Want alle plaatsen zijn uitverkocht.
Wel kun je nog deelnemen aan het 3-daagse event “Paradigm Shift” via de live stream.

Hoe belangrijk is het voor jou om je leven en je inkomen te veranderen?

Wil je deelnemen aan dit event, meld je dan vandaag nog aan voor “Paradigm Shift”.

De kosten voor een algemene plaats in de zaal zijn 497 dollar maar zoals gezegd uitverkocht. Een VIP plaats kost 997 dollar.

Via de livestream kun je deelnemen voor slechts 147 dollar. Bovendien heb je 14 dagen toegang tot de replay van dit life changing event en ontvang je een digitale versie van het werkboek “Paradigm Shift”. Een kleine investering die grote gevolgen zal hebben voor je leven.

Het seminar is live te volgen op 5, 6 en 7 oktober 2018.

Registreer je vandaag nog en verander je leven voorgoed.

 

PS. Meld je je vandaag nog aan, dan ontvang je bovendien een gratis bonus boek.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.